B2B-symposium over meerwaardecreatie in groenten en fruit met publieksdag voor consumenten 25 en 26 mei 2018, Bleiswijk
Hiervoor maakten wij Victoriaans komkommerijs met brandy, granaatappel- en sinaasappelsherbet en yoghurttaart.
Smaakpanel Bleiswijk
8 februari 2018, Bleiswijk
Tijdens de jaarlijkse panelavond van het consumentenpanel voor groenten en fruit van Wageningen University & Research, verzorgden wij een proeverij van o.a. lamsvlees en kip, bereid volgens een 3000 jaar oud recept van een Assyrisch kleitablet. Volgens de meer dan 100 proevers smaakte het naar meer!
Foodie Festival
Onderdeel van de Kookboeken7daagse 11 t/m 19 november 2017 Allard Pierson Museum, Amsterdam
Hiervoor hebben wij hapjes en drankjes uit de Byzantijnse keuken bereid.
Voor bedrijven, evenementen en particulieren, vanaf 25 personen. Neem contact
met ons op voor de mogelijkheden.
Bankrekening NL23INGB0669460044 BTW nr. NL001920639B13 KvK 67830307